Vi har just nu förseningar i tömningen av enskilda avlopp. Läs mer under driftinformation.
höga trän underifrån mot himmelen

Jobba hos oss

Att arbeta på Hässleholm Miljö är något speciellt. För hur många får egentligen möjlighet att tillsammans med sina medarbetare rädda världen, lite varje dag?

Vill du bli en av oss?

Tillsammans driver vi ett bolag med fyra olika verksamheter; Vatten & Avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Denna bredd kräver medarbetare med vitt skilda kompetenser där alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att bli en av oss?

Vår värdegrund

Vår värdegrund bygger på orden: Framåtanda, Omtänksamhet och Tydlighet. Arbetet med att ta fram värdegrunden gjordes 2021 och involverade alla medarbetare.

Våra lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster just nu:

I Hässleholm händer det mycket både nu och de kommande åren. Till VA-avdelningens utmaningar hör att planera långsiktigt för VA-försörjningen i en växande kommun samtidigt som vi förnyar åldrande anläggningar och ledningsnät. Investeringar på cirka 1,6 miljarder kronor finns att vänta på våra VA-anläggningar de närmaste 20 åren. Därför utökar vi nu med en projektledare inom VA till vår utredning/proj-avdelning, en spännande och varierande tjänst där samhällsutveckling är i fokus! Tillsammans med ditt team driver ni förbättringsarbete för att säkerställa god VA-försörjning nu och i framtiden.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du njuta av soluppgången från en förarhytt? Tycker du om att möta människor i deras vardag, vara i rörelse och att arbeta utomhus? Uppskattar du att komma hem tidigt på eftermiddagarna? Eller föredrar du kanske en kortare arbetsvecka? Då kanske arbetet som chaufför är något för dig!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du sugen på en ny utmaning i ett bolag med framåtanda, hållbarhet och samhällsnytta i fokus? Brinner du för kundrelationer, försäljning samt att leda och motivera medarbetare? Fortsätt att läsa, det kan vara just dig vi söker till rollen som Försäljningschef!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du en värderingsdriven och trygg ledare som brinner för att bygga relationer och samtidigt arbeta affärsdrivet? Är du nyfiken och ivrig att driva utveckling? Vill du rädda världen, lite varje dag? Då ska du fortsätta läsa om tjänsten som produktionschef hos oss!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan om det inte finns någon tjänst uppe som passar dig.

Spontanansökan keyboard_arrow_right
medarbetare samlade framför skärmar
Medarbetare ung kvinna i varselkläder

Ibland har vi den härliga möjligheten att ta emot praktikanter i delar av vår verksamhet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så positiv praktikupplevelse som möjligt, där du såväl som vi har möjlighet att lära av varandra.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mejl till vår HR-generalist och berätta lite mer om dig själv. I mailet vill vi även få lite information om praktiken, en beskrivning av den utbildning du läser samt få veta inom vilket område du söker praktik.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Vad roligt!

Ta gärna kontakt med vår HR-generalist och berätta mer om din utbildning och din idé till examensarbetet.


Senast uppdaterad: