Köp vårt skolmaterial

Använda vårt material

Vi får många förfrågningar kring att använda/låna vårt material. Vi tycker givetvis det är jättekul att våra sopsamlarmonster är populära och att vårt material vill användas. Vi ser det som att om vi kan hjälpa varandra i vårt arbete mot en mer hållbar värld har vi en större chans att lyckas med vårt gemensamma mål.

Eftersom vårt material är framtaget för Hässleholm kommuns källsortering och behöver man för att kunna använda våra monster också sortera så som vi gör i Hässleholm. T.ex. Plastis samlar på plastförpackningar, och då samlar han på både mjuka och hårda plastförpackningar.

Vårt önskemål är att ni när det är möjligt, t.ex. om ni väljer att använda vårt material på er hemsida eller i tryckta broschyrer, planscher, utskriftsblad eller liknande, hänvisar till oss. Vi önskar även att ni skickar en bild till oss när ni använder vårt material som vi kan publicera på vår hemsida. Vi vill gärna att förskolor, skolor eller privatpersoner inspirerar varandra.

Köpa vårt material

Det finns möjlighet att köpa vårt sopsamlarmonster-material, nedanstående priser är inklusive moms. Du hittar även bilder på vårt material under fliken "Vuxen" - "Förskola & F-klass". 

Vänligen bocka i vilket/vilka material du vill beställa och antal. Just nu är väntar vi på att få in dekaler och affisch med alla monster, vi skickar så fort vi får in dessa på lager. 

Frakt och administrationskostnad tillkommer på 50 kr/paket under 20 kg.

Beställningsformulär

Leveransadress
Faktureringsuppgifter

Magnettavla med saga

Brädspel om källsortering

Affisch och en uppsättning dekaler