Köp vårt skolmaterial

Använda vårt material

Vi får många förfrågningar kring att använda/låna vårt material. Vi tycker givetvis det är jättekul att våra sopsamlarmonster är populära och att vårt material vill användas. Vi ser det som att om vi kan hjälpa varandra i vårt arbete mot en mer hållbar värld har vi en större chans att lyckas med vårt gemensamma mål.

Eftersom vårt material är framtaget för Hässleholm kommuns källsortering och behöver man för att kunna använda våra monster också sortera så som vi gör i Hässleholm. T.ex. Plastis samlar på plastförpackningar, och då samlar han på både mjuka och hårda plastförpackningar.

Köpa vårt material

Under rådande situation med Covid-19 kan det ta längre tid för ditt paket att packas och skickas. Du får alltid ett mail när ditt paket har skickats, så håll utkik där för att se när ditt paket är på väg till dig!

Det finns möjlighet att köpa vårt sopsamlarmonster-material, nedanstående priser är inklusive moms. Du hittar även bilder på vårt material under fliken "Vuxen" - "Förskola & F-klass". 

Vänligen bocka i vilket/vilka material du vill beställa och antal.

Frakt och administrationskostnad tillkommer på 50 kr/paket under 20 kg.

Beställningsformulär

Leveransadress
Faktureringsuppgifter

Beställer du från en kommunal skola/bolag eller landsting måste du uppge ert GLN-nr samt referenskod enligt lagen om E-Faktura.

Magnettavla med saga

Brädspel om källsortering

Affisch och en uppsättning dekaler