Skräpplockardagarna

Varje år deltar Hässleholms kommun i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp. Både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att det inte är acceptabelt att skräpa ner.

Precis som tidigare år deltar vi givetvis i Skräpplockardagarna 2020! Anmäl din klass, avdelning eller verksamhet på länken till höger på din skärm. Ni får allt skräpplockarmaterial gratis skickat till er från Håll Sverige Rent när ni beställer material i deras webbshop. Detta hittar du också på länken till höger på din skärm.

Skräpplockarfest!

Den 20 maj arrangerar Hässleholm Miljö en Skräpplockarfest för alla förskolor i Hässleholms Kommun. Då firar vi att vi plockat skräp i naturen och tillsammans gjort vår kommun renare och finare. För att delta i Skräpplockarfesten ska ni vara anmälda till Håll Sverige Rents Skräpplockardagar. Mer information om festen kommer senare. 

Skräpplockardagarna!

Skräpplockarveckan i Hässleholm kommer vara under vecka 20. Vill ni vara med och plocka skräp så anmäl er till Håll Sverige Rent på länken till höger på din skärm. Skräpet som ni samlar in kan ni lämna gratis på alla Återvinningscentraler i Hässleholms Kommun. Uppge bara för personal att ni ska lämna skräp som ni plockat i samband med Skräpplockardagarna.

Cleanite

Vill er klass tävla med andra klasser om vilka som kan plocka mest skräp? Anmäl då er klass till Cleanite!